Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιππότης θα χριστεί ο θρύλος της αγγλικής βιομηχανίας video games Ian Livingstone

*
O βετεράνος της αγγλικής βιομηχανίας video games Ian Livingstone, θα χριστεί ιππότης το 2022. Κατά την διάρκεια των 50 χρόνων της καριέρας του, ο Livingstone έχει δουλέψει σε αρκετούς τομείς στην αγγλική βιομηχανία παιχνιδιών, έχοντας υπάρξει και ο συνιδρυτής της Games Workshop, όπου δημιούργησε και το πρώτο του παιχνίδι με τίτλο Eureka, ενώ είναι και ένας από τους ιδρυτές της Eidos, έχοντας βοηθήσει την εταιρεία να διαμορφωθεί.

Ο Ian Livingstone αυτή την στιγμή είναι στέλεχος σε αρκετά indie studios όπως τα Flavourworks, Antstream, Fusebox, Midoki, The Secret Police, Bossa. Επίσης έχει αναλάβει και το Sumo Group plc, που είναι οι δημιουργοί αρκετών AAA τίτλων όπως το Little Big Planet 3.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*